3.120 Parçalı Dev LEGO JURASSIC PARK: T-Rex Rampage (75936) Seti Duyuruldu

,

Her ne kadar “Ultimate Collector’s Series” (UCS) kavramı, 75192 Millenium Falcon gibi büyük ölçekli ve sergileme odaklı Star Wars setleri için kullanılsa da 76015 The Hulkbuster: Ultron Edition gibi Star Wars teması dışında kalan ama UCS setlerine benzer özellikler taşıyan setleri de en kısa ve öz şekilde tanımlamaya yardımcı olduğu için bu kavramı diğer temalarda da kullanmaktan çekinmiyoruz.

Bugünkü duyurumuz ise, bir UCS seti için sürpriz sayılabilecek bir temadan; Jurrasic World’den geliyor. Haziran 2019’da çıkan ve herhangi bir Jurrasic World filmine bağlı olmadan daha küçük yaş grupları için tasarlanmış olan LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar setlerinin ardından; tam aksi bir yönde, serinin artık bir klasik olmuş olan ilk filmi Jurassic Park’ı baz alan ve yetişkinler için tasarlanmış bir UCS seti olan LEGO Jurassic World: Jurassic Park T-Rex Rampage (75936) seti duyuruldu. Bu setin ana hedef kitlesini vurgulamak için filmin üzerinden 26 yıl geçmiş olduğunu da hatırlatalım.

 

Sadece T-Rex’i ve Jurassic Park kapısını içeren bir set olarak oldukça büyük ölçekli ve parça sayısı olarak, bu yılın en büyük setlerinden biri olan 75810 The Upside Down setinden bile daha büyük.

19 Haziran’da piyasaya sürülecek ve Amerika fiyatı $249,99, Avrupa fiyatı €249,99 olacak 3.120 parçalık bu setin basın açıklamasının çevirisini ve resmi ürün görsellerini aşağıda bulabilirsiniz:

 

Klasik Jurassic Park kapısını ve T-Rex dinozor oyuncağını inşa edin ve sergileyin!

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: T-Rex Rampage ile ileri seviye bir inşa deneyiminin keyfini çıkarın ve filmden klasikleşmiş anları yeniden yaşayın. Bu, koleksiyonluk yapı oyuncağı, 3.120 adet yapım parçası ve sergilemek için çok ideal olan, orijinal Jurassic Park’ın ikonik kapısını ve büyük, tümüyle hareket edebilen, yapım parçaları ile oluşturulmuş T-Rex dinozor oyuncağını içerir.

Özel bir mekanizmayla açılabilen bu kapı; John Hammond’un yemek odası, Ray Arnold’ın kontrol odası ve Ian Malcom’ın sığınağı gibi; filmden esinlenilmiş, yapım parçaları ile oluşturulan, 7 detaylı sahnenin yer aldığı bir duvar ile çerçevelenmiştir.

Jurassic World hayranlarının mutlaka edinmesi gereken bu yapı oyuncağı seti, 6 minifigür ve bir yavru dinozor figürünün yanı sıra; T-Rex hakkında bilgilerin yer aldığı levhasıyla birlikte bir minifigür sergi standı içerir.

Jurassic Park kapısı 42 cm yükseklikte, 48 cm genişlikte ve 14 cm derinliktedir.

T-Rex dinozor figürü, 22 cm yükseklikte, 69 cm uzunlukta ve 17 cm genişliktedir.

 

 

İlginizi Çekebilir:  LEGO TECHNIC LAMBORGHINI SIÁN FKP 37 (42115) Duyuruldu - Ürün Videosu ile

75936 LEGO Jurrasic World: Jurassic Park: T. rex Rampage Basın Bülteni:

Build and display the classic Jurassic Park gate and T. rex dinosaur toy!

Enjoy an advanced building experience and relive classic movie moments with LEGO® Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex Rampage. This collectible construction toy includes 3,120 building bricks and features the original Jurassic Park’s iconic gate and a large, fully posable, brick-built T. rex dinosaur toy which is ideal for display. The trigger-activated gate is framed by a wall incorporating 7 detailed, brick-built scenes inspired by the movie, such as John Hammond’s dining room, Ray Arnold’s control room and a bunker for Ian Malcolm. A must-have for Jurassic World fans, this toy construction set includes 6 minifigures and baby dinosaur figure, plus a minifigure display stand with T. rex facts plate.

  • This dinosaur toy set includes 6 minifigures: John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold and Dennis Nedry, plus a baby dinosaur figure.
  • Brick-built LEGO® T. rex dinosaur toy features snapping jaws, posable head, arms, legs and tail.
  • The brick-built LEGO® version of the original Jurassic Park’s iconic gate has an opening function, jungle leaves and flame elements.
  • The wall framing the gate features a buildable dinosaur nest with 2 cracked egg elements at the top and other brick-built scenes inspired by the movie, including: a bunker with a buildable bed for Ian Malcolm, flashlight and fire extinguisher, plus ladder and display case elements; power shed for scene with Ellie Sattler; John Hammond’s dining room with table and minifigure chair, plus ice cream, spoon and 3 cookie elements; Ray Arnold’s control room with a buildable desk, 3 computers and a minifigure chair; scene with a buildable bathroom; scene for Dennis Nedry with a buildable mud slide and shaving cream can.
  • This display toy model also includes a buildable minifigure display stand with T. rex facts plate.
  • Accessory elements include John Hammond’s hat and cane, and Alan Grant’s hat and dinosaur claw.
  • John Hammond, Ray Arnold and Dennis Nedry minifigures are new for June 2019.
  • This collectible toy building set includes 3,120 pieces and makes a great dinosaur gift for adults.
  • Jurassic Park gate measures over 16” (42cm) high, 18” (48cm) wide and 5” (14cm) deep.
  • T. rex dinosaur measures over 8” (22cm) high, 27” (69cm) long and 6” (17cm) wide.
İlginizi Çekebilir:  2020 LEGO CITY Set Görselleri