Yeni 2018 LEGO Brand Store Seti (40305) Ortaya Çıktı

,

Promosyon setler bazen LEGO topluluğunu standart setlerden daha çok heyecanlandırabiliyor. Özellikle de kısıtlı süreler boyunca yer almaları, genellikle özel konseptleri kapsamaları ve de ücretsiz ya da düşük fiyatlı olması sebebiyle geniş kitlelere ulaşabilmesi açısından LEGO’nun özel promosyon setlerinin ayrı bir yeri var. Daha önce de promosyonel setlerden modern minifigürün 40. yılını kutlayan Minifigure Factory (5005358) ve yeni LEGO Store açılışlarına özel olarak dağıtılan LEGO Brand Store (40145) setlerini incelemiştik.

Özellikle de birkaç yıldır piyasada olmasına rağmen Türkiye’ye ilk LEGO Store’un açılışıyla birlikte gelmiş olan LEGO Brand Store (40145) setini çok beğenmiştim. Açıkçası acaba bu setten bitmeden birkaç tane daha alsam mı diye düşünürken, tüm dünyada yankı bulan ve LEGO severleri çok heyecanlandıran yeni bir LEGO Store seti karşımıza çıktı. Dünyadaki bir çok LEGO haber kaynağında sıcak haber olan bu seti ben de sıcağı sıcağına, hiç vakit kaybetmeden sizlerle paylaşıyorum. LEGO haberlerini bizden almaya devam edin. :)

Alman Promobricks sitesi tarafından Almanya’da bulunan ve aynı zamanda eBay’de satılırken görülen yeni LEGO Brand Store (40305) seti, LEGO modüler binaları andıran yapısıyla kendisinden önceki LEGO Store setlerinden (40145 ve 3300003) çok daha farklı görünüyor.

Yine de içerisindeki detayların 40145‘e yakın olduğunu söyleyebiliriz. Yine aynı kaynaktan edinilen bilgiye göre yakın zamanda bu seti promosyonel bir set olarak raflarda göreceğiz. Türkiye’ye gelmesini de heyecanla bekliyoruz, modüler ağırlıklı LEGO şehirlerini birazcık değişikliklerle çok iyi tamamlayacak bir sete benziyor. (Binanın yan tarafındaki cihaz muhtemelen bir ATM, eğer öyleyse çok ince bir dokunuş olmuş.)

İlginizi Çekebilir:  LEGO Ideas Jazz Quartet (21334) Duyuruldu

 

Aşağıda 2018 LEGO Brand Store (40305 – LEGO Mağazası) setinin ilk fotoğraflarını bulabilirsiniz: